Volkswagen Corrado: Wat doet het kleine zwarte kastje

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 100 KW U9

Tussen het tankje van de koelvloeistof en het tankje van de ruitesproeiervloeistof zit op een metalen steun een klein zwart kunststof kastje. Hierin zit een zware hoofdzekering. Deze zekering is in ieder geval defect waardoor dat kastje zijn werk, wat dat ook mag zijn, niet meer kan doen. Er zitten 2 dikke roden draden op en nog een stekkertje met allemaal dunne draden. Op het kastje staat 1HO 919 506A en 898659. Buiten het af en toe inhouden van de auto lijkt alles gewoon te werken. Wie weet waar dit kastje voor is.

Theo Sparenburg

Geplaatst door Theo Sparenburg (5) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Corrado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Als je de motor stationair laat warmdraaien,slaat koelfan dan aan?Geen speling op as koelfan?Als je de zekering vervangt,wat gebeurd er dan?Waar lopen de dikke rode draden heen?
Succes

Theo Sparenburg (5), 16 jaar geleden

Bedankt Peter.
Kastje is inderdaad voor de aansturing van de koelvin. Oude koelvin is een tijdje geleden tijdens een onderhoudsbuurt vervangen omdat die aanliep tegen de omkapping. Denk dat door het aanlopen de zekering is gesprongen. Bij het vervangen van de koelvin waarschijnlijk niet op werking test.


Theo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Corrado of stel zelf een nieuwe vraag.