Volkswagen Golf : wat kost g60 bumpers spuiten???

hallo ik heb een golf 2 en daar heb ik nieuwe g60 bumpers voor gekocht maar nu wil ik bij vorbumper alleen de onderste gedeelte spuiten en de zwarte boven bumper blijft gewoon zwart want dat lijkt mooier dan dat je de bumper in een keer spuit....maar ik doe de voor behandelingen zelf duss goed schuren en de primer zelf spuiten dus spuit-klaar maken...maar wat gaat het me ongeveer kosten????

iemand een idee??

Johnholsteen

Geplaatst door Johnholsteen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Mark7308 (0) PRO, 17 jaar geleden

Gewone primer kun je niet gebruiken op plastic. Je hebt hier speciale weekmaker voor, dat heb je ook van bijvoorbeeld Motip. Spuiten zal (afhankelijk uni of metallic) rond de 100 a 150 euro liggen. Ik zou je aan willen raden eerst met de spuiter te overleggen of je em wel zelf moet gronden om te voorkomen dat de verf eraf donderd als ie de oven in gaat.

deviceofhell (0), 17 jaar geleden

Ik zou kwa grondverf geen spuitbussen spul erop doen, wat mark zegt, verf zal er slecht op hechten, en misschien zelfs al met ontvetten eraf bladeren.

arie549 (0) PRO, 17 jaar geleden

als je dit zelf schuurt is het meest werk voor de spuiter al gedaan!
voor de spuiter is het een eitje om deze bumpers in de juiste primer te zetten en daarna over te lakken.

en dan de prijzen...... zoek een schade bedrijfje die het in de avond uurtjes(zonder btw en nota) of even tussendoor wil doen, dan zal het zeker moeten lukken voor een kleine 150 ,-

Mark7308 (0) PRO, 17 jaar geleden

De meeste mensen denken dat ze goed kunnen schuren... In werkelijkheid bepaald het 90% van het resultaat. Als jij tegen de spuiter zegt, ik heb het geschuurd en spuiten maar zegt hij okee.
Vervolgens springen de tranen in je ogen als je het resultaat ziet én toch af moet rekenen. Daarom: Eerst overleggen, dan pas zelf actie ondernemen.

stefan84 (0), 17 jaar geleden

heb 225 euri betaalt voor alleen de voorbumper te laten spuiten / schuren!

wel een perfect resultaat zonder steenslag e.d.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.