Volkswagen Polo: Water op de vloer van bestuurders kant

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.4

Hallo,

er lekt ergens water in mijn auto. Laatst is al de voorruit opnieuw erin gezet want daar lekte het ook, dit is inmiddels opgelost.
Maar nu is nogsteeds de vloer nat bij de bestuurders kant. Heb de rubbers van de deur nagekeken en daar lijkt het niet vandaan te komen.
Heeft iemand hier ervaring mee? Of is dit een bepaalde kwaal van deze auto? Het is namelijk echt drijfnat!
Heb voordat de voorruit was vervangen de vloer helemaal droog gekregen, maar nadat 't was opgelost was de vloer weer drijfnat.
Ik hoop dat iemand me kan helpen!

Groetjes Renée

Reneetjuhhh

Geplaatst door Reneetjuhhh (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (20) PRO, 13 jaar geleden

er zit maar een ding op de auto kaal maken dus stoelen eruit en bekleding omhoog zodat het goed droog wordt.
dan gaan spuiten en kijken of je en waar je lekkage ziet.
en nee het is geen veel voorkomend iets.
de wagen toevallig geen schade gehad.

groetjes jan.

carmania2000 (0) PRO, 13 jaar geleden

heb je airco in de wagen ? Indien ja controleren of de afvoer van condenswater niet dicht zit. Zit normaal ergens rechts aan de voeten onder de mat

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

In de wagen gaan liggen met een lampje aan de best.zijde en dan iemand met een tuinslang gaan sproeien over de gehele voorkant van de wagen en dan kijken of je water ergens naar binnen ziet komen.
Vaak via het ruitmechaniek (onderzijde binnenkant deur net onder deurpaneel is dan nat,ziet dan spoortje lopen) of het komt binnen via de bedradingsbox die onder je wissermechaniek zit en anders komt het via de carosserie binnen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.