Volkswagen Golf IV: wegvallen vermogen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi 110 pk

pas geleden is mijn distrubitie riem vervangen en is de buis van de intercooler naar de egr klep los gegaan en tegen de poelie van de dynamo aangekomen. toen begon de auto enorm in te houden net of de turbo niet meewerkt. ik heb nu de buis vervangen voor een nieuwe alleen toen bleef me auto inhouden. toen heb ik de egr klep even dicht gehouden en vlak voor afslaan losgelaten maar toen liep hij weer goed en af en toe houd hij weer in en als ik de egr klep beweeg dan is het weer goed. heb de egr klep van binnen schoongemaakt maar blijf dit probleem houden. kan iemand mij vertellen wat het probleem is.
mvg robert

robertVW

Geplaatst door robertVW (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

Uit laten lezen op storingen en werking Egr en de Turbodruk
Tandriem vervangen, staat de pomptiming wel oke??

Groet Tiguan

robertVW (0), 16 jaar geleden

ja de pomp timing staat goed heb laten controleren bij vw dealer maar ze hadden storing dus ze konden verder weinig doen moet volgende week weer terug komen om te laten uitlezen.

groet robert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.