Volkswagen Golf: welke olie druk schakelaar

Bouwjaar: 1984

Vraag;golf 1800 GLi 1984 op het olie filter zitten twee olie druksensors in de midden van het filter een met een variabele weerstand deze natuurlijk voor een analoge oliedruk-meter
Maar de andere heeft de kleur wit 1.6/2.0 Bar drukloos heeft deze een open kontact en als ik de auto start gaat de olie lamp branden dus bij een oliedruk boven de !.6 bar brand de oliedruklamp zijn er soms ook witte met een verbreekcontact of beter gezegd wie weet welke schakelaar hierin moet dus welke druk en ik neem aan een verbreker

veloce

Geplaatst door veloce (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

aan de zijkant van de kop zit de witte, die op het filter is bruin of zwart.

veloce (0), 18 jaar geleden

Harry op het filter zitten er twee zou jij me kunnen uitleggen hoe de werking is

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

De sensor moet op druk een verbreek contact hebben(dus andersom), als de oliedruk genoeg is verbreekt hij dus de verbinding met massa.
Maar als je lampje brand en je weet zeker dat de oliedruk ok is, dan zou ik er maar is een nieuwe sensor in zetten, die gaan wel is kapot.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.