Volkswagen Golf: kachel probleem

Bouwjaar: 1987

hoi ik heb aan de hand van de mededelingen op deze site de beide modificatie setjes tussen de leidingen van de kachel weggehaald (de nieuwe kachel is een nieuw type dus zijn niet meer nodig)maar nu staat de temperatuur meter vrij snel op 3 kwart,is dit normaal?
alvast bedankt!

sido10863

Geplaatst door sido10863 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja bij mij stond hij ook al gauw op 1/2 3/4 als hij daar maar blijft staan is er niks aan de hand.

stefan84 (0), 18 jaar geleden

ik heb me ook die modificatie ertussen uit gehaald,wel maar allen die waar de koelvloeistof in gaat de uitgang heb ik laten zitten bij mijn 1800 16V KR golf2

is van '85

kan dit kwaad als ik deze weg laat,i.v.m. openscheuren van de kachelradiator ??

Groeten Stefan

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Je zegt het zelf al stefan, ja het kan kwaad, de kachel kan in het ergste geval min of meer uit elkaar barsten en dan zie je niks meer door de ruiten vanwege de condens(das niet echt handig op de snelweg)
Ik heb het zlef ook gehad een keer.
En ja idd als er een nieuwe kachel in zit dan kun je de modificatie weglaten(heb ik trouwens nooit gedaan want hij werd toen der tijd prima warm).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.