Volkswagen Golf: verwarming probleem

Bouwjaar: 1987

hallo mijn kachel word niet warm.het lampje van temp blijft knipperen en de temperatuur zelf staat vrij snel iets boven de helft.ik heb een golf 1.8 benzine waarvan de kachel door de vorige eigenaar is vervangen.wat kan ik nu het beste doen?en is het safe om te blijvenbrijden als dat lampje de hele tijd knippert(het stelt niet echt gerust zoon lampje te knipperen)alvast bedankt!!

sido10863

Geplaatst door sido10863 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Is je koelvloeistof niveau wel goed?

sido10863 (0), 18 jaar geleden

niveau is goed

sido10863 (0), 18 jaar geleden

kabels doen ook hun werk de vorige eigenaar had het erover dat ik moest onluchten maar behalve dop dr af en wachten heb ik nog niet gedaan is er een andere manier voor misschien?alvast bedankt

stefan84 (0), 18 jaar geleden

ik zou eerst eens beginnnen met te ontluchten,dan ben je al een heel eind als dat goed is en dan verder zoeken mocht het probleem nog niet verholpen zijn,als alles goed ontlucht is,zijn je 2 slangen,wat op je radiator zitten lekker warm,dus niet ene warm en de andere koud!anders is hij niet goed ontlucht,maar dat lampje dat dat blijft knipperen kan ook een slechte massa zijn!!want als je metertje mooi in het midden,3/4 blijft staan en je vin werkt dan is er niet veel aan de hand.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.