Volkswagen Golf: afslaan

Bouwjaar: 1990

Gister ging de motor van onze golf bij het stoplicht onregelmatig lopen en sloeg af, alsof hij te weinig brandstof kreeg. Mijn vrouw rijdt alleen maar kleine stukjes met deze auto. Daarom heb ik hem nu even flink warm gedraaid (130 km/u 60 kilometer)en super 98 erin gegooid ipv. 95. Hij heeft dat onregelmatig lopen niet meer gedaan. Wat zou het geweest kunnen zijn?

Frits

frits3434

Geplaatst door frits3434 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

danprent (0), 17 jaar geleden

zoek voor de grap ins op pierburg 2ee das de carb die wasachijnljk op jou gollf zit , het kan echt alles zijn heb er zelf ook 1 en die is van het een op het ander moment zoder iets te veranderen van 3000 toeren stationair gegaan naar 0 (aflaan dus warm of koud)

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

bougies bereiken dan nooit de zelfreinigings temperatuur.ook kan er wat vuil of vocht in de carb hebben gezeten. een keer goed op de snelweg ,,doorblazen,, wil dan wel helpen

danprent (0), 17 jaar geleden

Heb de carb helemaal uit elkaar gehad vandaag en schoon gemaakt en alles wat moet beweegen beweegt helemaan netjes ondsteking vervangen bougies vervangen en wat denk je loopt weer 3000 toeren stationair.
Vind het wel een uitdaaging hoor zo'n ding maar begin er nu wel zo langzamerhand een beetje gestoort van te worden.
Iemand nog iedeen? stappen moter is goed en ga morgen mn voetpakken vervangen al kan ik er geen lek in vinden maar wil alles uit hebben gesloten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.