Volkswagen Caddy: welke radio is geschikt voor caddy 2005?

Bouwjaar: 2005

Na electrische problemen met mijn caddy uit 2005 ontdekte ik dat mijn aangeschafte radio vw rcd 210 voor een lekstroom zorgt. oplossing zou zijn om de canbus gateway te vervangen. Wie kan mij vertellen welke type radio's geschikt zijn voor mijn caddy zonder verdere aanpassingen aan de auto?

bartinair

Geplaatst door bartinair (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

carmania2000 (0) PRO, 13 jaar geleden

voor een lekstroom van de autoradio moet je de canbus gateway toch niet vervangen. Verlies komt waarschijnlijk van de radio.
Elk type originele radio van vw past. Kunt ook een pioneer, alpine of dergelijke plaatsen, je moet dan enkel een draad na contact (+15) bijtrekken van aan de zekeringkast. En aan zo een bakje zien te komen om een 1 din radio in te bouwen. Gaat alleszins toch goedkoper zijn dan een originele radio aan te kopen te vervanging

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.