Volkswagen Golf III : Wil niet in versnelling

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Eergisteren met mijn Golf naar het werk gereden, niks aan het handje, prima rijden. Auto geparkeerd. Toen ik naar huis wilde, auto gestart en in achteruit gezet om van de parkeerplek weg te komen. Echter ging de auto niet achteruit maar heel moeizaam vooruit!! Alsof hij in de derde versnelling stond. Auto maar zelf achteruit het parkeervak uitgedrukt, maar wanneer ik hem dan in zijn eerste versnelling zette om weg te rijden trok hij ook zeer moeizaam weg, alsof hij in de derde versnelling stond. Naar de tweede versnelling het zelfde probleem, lijkt keurig in zijn versnelling te vallen zonder rare geluiden of moeizaam schakelen maar voelt alsof hij in de vierde versnelling staat. Derde versnelling geen problemen, vierde versnelling geen problemen, maar naar de vijfde toe, lijkt hij prima in te vallen, maar valt werkelijk in zijn derde versnelling. Kort samengevat: De bak lijkt prima zonder rare bijgeluiden of moeizaam schakelen in al zijn versnellingen te vallen maar in werkelijkheid valt ie alleen maar in zijn 3e of 4e versnelling!!! Iemand een oplossing????

Bolijo

Geplaatst door Bolijo (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Controleer het schakelmechanisme eens..Daar zal het probleem zitten.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.