Volkswagen Golf III : Wisser Probleem

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1h1 ottomotor

Hallo iedereen,

Heb sinds eergister een probleem Ik reed van bezoek af richting huis en opeens ging het plenzen dus ik de wisser aanzetten hij deed het heel even daarna liep hij aan tegen net boven de motorkap.. Dus ik bellen naar de bovag die kwamen vrij snel.... toen hebben ze het wissermechaniek vast gezet aan het bewegende deel maar kwam uiteinelijk weer los... dus heb ik vanochtend weer ernaar gekeken...

Had het wel voor elkaar gekregen om hem vast te maken en dat de wisser heel het gebied droog kon maken... dit had ik gedaan door de moer vast te draaien onder het mechaniek en het motortje en de wisserarm in het midden te zetten op de centrale moer en vastdraaien maar als ik hem uitzet staat hij stil in het midden hoe kan dit ?

motortje is naar mijn mening nog goed....

Met vriendelijke groeten ,

Yatfung

http://img249.imageshack.us/img249/7922/...
[url=http://img249.imageshack.us/i/fotot6eo6f...][img]http://img249.imageshack.us/img249/7922/...[/img][/url]

yatfung

Geplaatst door yatfung (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

sjonwa (0), 14 jaar geleden

ik denk toch is ff testen met een ander motortje, op me ouwe golf 2 deed ie het aan de linker kant, maar als ie rechts kwam, dan sprong die vast.

motortje was defect bij mij.

yatfung (0), 14 jaar geleden

maar als het motortje defect is waarom gaat hij dan wel naar links en rechts?

Zal het in ieder geval wel proberen op de sloop..

Gr,

Yatfung

sjonwa (0), 14 jaar geleden

er kan nog beweging inzitten, maar ik heb het zojuist nogmaals is goed gelezen, en ik lees dat je mechaniek ook niet zo best is.

als je toch naar de sloop gaat, neem gelijk het hele setje mee, zal je niet meer dan 50 euro moeten kosten, en dan weet je zeker dat alles het weer doet. (tenminste ik had 45 euro betaald voor het setje voor uit een vw jetta 2)

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Yatfung,

Je zegt dat hij tegen de motorkap aanloopt, heeft het mechanisme soms veel speling ?

Het motortje werkt zo te lezen naar behoren, alleen loopt hij tegen de kap aan ?

Als hij in het midden stopt, kan het 2 oorzaken hebben, of het armpje van ruitenwisser motor naar mechanisme is verkeerd gemonteerd, dus in een verkeerde positie, of het motortje zelf is defect.

Als de boel los is geweest, denk ik dat het in de afstelling ervan zit i.c.m. speling.

Gr Stefan

yatfung (0), 14 jaar geleden

He iedereen ben naar de sloop gegaan en heb heel het mechanisme door een tweearmige vervangen
Hij loopt nu soepel waarschijnlijk was het motortje idd defect

Groetjes Yatfung

Wel nog 1 vraag mijn remmenschijven en blokken zijn versleten (volgens kwikfit) maar hoe kan het dan zijn dat de remmentest goed uitpakt? vertraging en remverschil is wel goed

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.