Volkswagen Touareg: xenon lampen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 5000

hey,

ik heb een vraag ik heb deze morgend een klant over de vloer gehad waarbij de xenonlampen niet branden. ik wou eerst even meten maar op eerste zicht lijkt het een ingewikkelde zaak om de koplamp eruit te halen.. moet de bumper hiervoor gedemonteerd worden? want de luchtfilter zit namelijk zowel links als rechts. of valt het mee? voordat ik eraan begin wou ik weten hoelang ongeveer dan kan ik het al aan de klant meedelen..

wie kan me hierbij helpen want dit is de eerste maal dat ik een touareg binnen krijg
alvast bedankt

pegpeg

Geplaatst door pegpeg (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touareg? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

garage van horne3459 (0) PRO, 13 jaar geleden

op de koplamp zit een geel stikkertje bij een dacht ik 8mm kop boutje,deze moet je links om of rechtsom draaien(staat op stikker) om de koplamp te ontgrendelen.
deze komt dan in het geheel eruit.

carmania2000 (0) PRO, 13 jaar geleden

zit nog een 2de vergrendeling op. Eerst de in de vorige post vermelde vijs omdraaien en dan moet je nog een veer naar beneden duwen. Dan pas kan je koplamp eruit trekken

pegpeg (0) PRO, 13 jaar geleden

[quote=carmania2000]zit nog een 2de vergrendeling op. Eerst de in de vorige post vermelde vijs omdraaien en dan moet je nog een veer naar beneden duwen. Dan pas kan je koplamp eruit trekken[/quote]
dus enkel de zo genoemde vijs losmaken en de koplamp kan eruit zonder de luchtfilter of de bumper te demonteren?

mvg
bedankt voor de snelle reacties ;)

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Ja alleen druk eerst de koplamp aan voordat je aan dat boutje gaat draaien want het spulletje breekt zo af. Koplamp komt recht naar vooren eruit. Als je hem eruit hebt dan zie je wat ik bedoel met dat breken (plastieke constructie).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touareg of stel zelf een nieuwe vraag.