Volkswagen Golf IV: Xenon links

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDi ASZ

Hallo allemaal,

Ik heb een probleem met met linkse xenon. Ik wilde deze gaan coderen met VAG-COM en per ongeluk heb ik de coderingscode in het loginveld ingegeven. Inderdaad dom van me, maar dat heb je als je snel wil zijn. Probleem is dat ik nu met mijn VAG-COM niet meer in adres 29 van mijn linkse koplamp kan. Weet iemand hier een oplossing voor, of ben ik verplicht een nieuw stuurapparaat te kopen voor de linkse koplamp??

Alvast bedankt voor jullie reacties
Fredo

Fredo

Geplaatst door Fredo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

Kan je even precies uitlegen wat je verkeerd gedaan hebt en via welke groep en welke code heb je daar gebruikt ??
Het kan ook zijn dat je groep 55 daar voor moet gebruiken.


En als je Groep 39 pakt is dat aanwezig: en wat krijg je zoals te zien??


Groet Tiguan

Fredo (0), 16 jaar geleden

Hey Tiguan,

Eerst heb ik een autoscan gemaakt. Daar stonden onder andere groep 29 en groep 39 in. In de foutcodes stond bij beide dat de codering niet goed was (lampen zijn nieuw geïnstalleerd, dus normaal!!) Dan ben ik in adres 29 ingegaan en heb daar onder "11-login" de code 00005 ingegeven terwijl ik dit bij "coding" had moeten doen. Sindsdien kan in groep 29 niet meer openen. Groep 39 is echter geen probleem: daar heb ik de codering juist gedaan en die groep kan ik wel nog zonder problemen openen.

Bedankt alleszins al voor het meedenken.
mvg

Tiguan (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik denk dat je soft-codering in kanaalgroep 39 niet meer klopt om verder in kanaalgroep 29 te komen.
kanaalgroep 39 soft-codering is volgens mijn niet correct 0005 verandert de codering volgens onderste lijst en probeer dat ook met kanaal 29.

Selecteer nu 07 Recode
Voer je juiste codering in volgens onderstaande lijst:
00001 - Golf 2-wiel aandrijving
00002 - Golf 4-wiel aandrijving

Groet Tiguan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.