Volkswagen Golf IV: Gas installatie in Polen laten inbouwen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Ik wist niet zeker bij welke merk deze topic te zetten, dus heb ik het maar bij VW geplaats, sinds deze het meest bezochte is :)

Ik hoorde laatst van een kennis dat het in Polen mogelijk is voor 400-450 euro een gas installatie laten inbouwen. alles is volgens de EU-richtlijnen met papieren enz. Maar de vraag is of de RDW het wel goed zal keuren?

Hij gat over paar weken met drie autos daar naar toe om de gas in te laten bouwen. Ik ben beniuwed hoe het aflopt.

Wat denken jullie? Het is natuurlijk financieel gezien heel antrekkelijk, maar of het hier door de keuring komt? En moet je voor elke kleine storing / reparatie naar Polen?

Alvast bedankt voor jullie reactie!!

Groeten

zoom

Geplaatst door zoom (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Mischien doen ze het in Amerika nog goedkoper...

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

afrika
€150

zoom (0), 16 jaar geleden

CARS&MOTORS - meen je niet?? :)

maar goed, hoe zit het met de RWD keuring?

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

moet je informeren bij de rdw
denk dat ze t wel willen goedkeuren als het in de auto zit bij import
maar zo ????
en afrika meen ik wel
slang in carb.
gasfles op pass.stoel kraantje open en rijden

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

bij de rdw keuring mogen sommige onderdelen niet de leeftijdsgrens overschrijden,en dan heb je nog het op en neer naar polen overnachtingen en hopen dat het goed gaat,niet goed weer terug naar polen ik denk dat als jij hier bij en gasboer komt en zegt er moet iets veranderd worden i.v.m. keuring omdat er iets niet goed zit en hij ziet dat er veel niet goed zit hij er alles uittrekt en opnieuw begint,want zijn stikker komt er op te staan en dat is geen reclame ,ik zou effe afwachten hoe het met die wagens gaat als hij terugkomt ,let wel er zitten wel steengoeie monteurs in polen,daar ligt het niet aan ik denk meer aan de materialen die ze van hier van de sloop naar polen transporteren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.