Volkswagen Golf IV: Linkerachterportier gaat niet meer open

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Het linker achterportier zit op kinderslot en van de buitenkant is de deur niet meer open te krijgen omdar de greep loszit. Kan iemand mij vertellen op welke manier ik de deur nog open kan krijgen. De deurbekleding kan ik niet los krijgen omdat enkel schroeven niet bereikbaar zijn. Ik heb aan de andere kant de bekleding los gehaald om te bekijken op wat voor manier ik bij het slot kan komen, maar daar lukt het niet om de beschermingsplaat volledig te verwijderen. Hier moet nl mbv een M5x70 bout een spreidpen verwijderd worden uit een spreidplug. Hierna moet de spreidplug met een M*x80 bout verwiijderd worden. Ik heb de M5-bout op verschillende dieptes in de spreidpen gedraaid maar krijg met geen mogelijkheid de pen eruit getrokken. Heeft ook hier iemand een antwoord op?

Hopie Johnny

Geplaatst door Hopie Johnny (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

golfprobleem (0), 16 jaar geleden

beetje hengelen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.