Volkswagen Golf V: Zeer slechte radio ontvangst

Bouwjaar: 2005

Ik ben in bezit van een golf v uit 2005 en er zit een pioneer radio in. Deze heeft zeer slechte ontvangst. De antenne versterker is al vervangen en de radio voor test ook. Als ik het voedings draadje van de antenne versterker loshaal of vast maak, maakt dit niks uit voor het ontvangst.. iemand tips.

hugenr

Geplaatst door hugenr (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

meet je antenne zelf eens door... misschien maakt die wel ergens slecht contact.


suc6

kawa16166 (0) PRO, 18 jaar geleden

2005 heeft toch nog gewoon garantie?

hugenr (0), 18 jaar geleden

ja dat klopt maar de dealer wil er verder niks aan doen omdat de antenne (?) en de versterker al vervangen zijn. Dus ik wil hem aantonen dat het wel degelijk in de auto zit.

Fredo (0), 18 jaar geleden

Mijn broer in Frankrijk heeft net hetzelfde probleem. Met mijn eigen origineel ingebouwde radio van Volkswagen ontvang ik op dezelfde plaats 4 keer meer zenders dan hij. Volgens mij is het gewoon een probleem van die radio...

kawa16166 (0) PRO, 18 jaar geleden

rutger, modeljaar 2006 heeft weer een gewoon sprietje op het dak, dus ik zou er maar een mailtje richting PON aan wagen

Ronny10453 (0), 18 jaar geleden

Ik ben ook in het bezit van een golf V plus, met zeer slecht radioontvangst, radio Blaupunkt sivilla mp 54, het licht voor 100 % aan de achterruitantenne. Diverse antenneversterkers geplaats, laatste speciaal uit Duitsland, resultaat even slecht. Enkel met een orginele radio van vw, is het ontvangst goed... Ik zelf heb nu aan de invoerder de vraag gesteld om een dakantenne te plaatsen en hoop dat het zo opgelost wordt. Soms denk ik dat de wagen zelf die storingen produceerd... want bij stilstand is het ontvangst goed... enkel bij het rijden... verspringen de posten... en heb ik krakende storende geluiden.
Hou mij is op de hoogte als bij U de oplossing is gevonden, als het ontvangstresultaat goed is, dank op voorhand

Ronny10453 (0), 18 jaar geleden

Ik heb nu naar de invoerder een aangetekend schrijven gericht voor een oplossing binnen de 8 weken (redelijke termijn), ingebrekenstelling, een dakantenne voorgesteld, met behoud van al mijn rechten, ik wacht nu op antwoord en een oplossing van volkswagen. (achterruitantenne, behoord tot de pré uitrusting v/d wagen en moet voldoen voor elke degelijke radio). Ik hou U op de hoogte...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.