Volkswagen Lupo: Zekering 23 van relai 109 brand door. (lupo diesel

Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: azy, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 45

Hallo,

De zekering 23 van mijn lupo tdi 1,2 3l brand door. Volgens mij gaat deze ook naar relai 109.

Ik moet deze 23 zekering vervangen om de auto te kunnen starten. Na enkele km's gereden te hebben brand deze door maar kan gewoon de weg vervolgen al gaat de auto wel in noodloop en kan ik niet harder dan 90km/u

Soms blijt de zekering heel. Als ik de zekering er uit haal en de auto uitlees dan geeft de computer aan dat de magneetventielen turboregeling is buiten werking. Maar het llijt me dat relai 109 voor meer dingen een plus is. Met stekker los van de mageneet ventiel gaat de zekering er ook uit. Dus het light niet aan de magneetventiel zelf.

DENNISTDi

Geplaatst door DENNISTDi (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

DENNISTDi (0), 6 jaar geleden

Ik vermoed dat er ergens een draadbreuk zit maar weet niet waar ik moet zoeken.
relai 109 heb ik al eens vervangen.

dutch123 (0), 6 jaar geleden

Stroom meten door de zekering en dan 1 voor 1 de verschillende actuatoren losnemen. Als de stroom flink daalt, heb je 'm te pakken.
(begin met het carterverwarmings element als je die hebt. Die heb ik in andere auto's al meerdere malen stuk zien gaan)

DENNISTDi (0), 4 jaar geleden

Ik het idee dat het probleem in de n75 regelklaptjess zat. Deze sturen het onderdruk gedeelte aan/vacuemslangetjes regelsysteem. Het probleem is nu weg. ik had een van deze klepjes vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.