Volkswagen : zekering ruitenwissers slaan door

hallo, ik heb bij een volkswagen lt46 het volgende probleem, de zekering van de ruitewissers slaat door bij bediening van me ruitenwissers Ik heb al een nieuwe wissermotor geprobeerd, dan slaat de zekering ook door.Als ik de stekker van de wissemotor los neem blijft me zekering wel heel.Als ik het intervalrelias eruit haal en me wissermotor bedien blijft de zekering ook heel maar dan heb ik geen nulstand en interval.ik denk nu zelf om een nieuwe zekeringenkast te monteren, iemand nog een ander idee? alvast bedankt!!

alfons262

Geplaatst door alfons262 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

laurens6453 (0) PRO, 18 jaar geleden

als ik dit lees zal je denken dat er een sluiting zit bij je interval relais en dan in de zekering kast dus ik denk dat je goed zit,kan je de zekering kast niet ff open halen en kijken want meten is weten.zit de zekeringkast onder de stuurkolom?

alfons262 (0) PRO, 18 jaar geleden

jep, en het relias heb ik ook al vervangen met hetzelfde resultaat, zekering slaat door!

stefan84 (0), 18 jaar geleden

maakt hij geen sluiting in de hendel ?

alfons262 (0) PRO, 18 jaar geleden

Miet direct sluiting in de hendel denk ik omdat de zekering eruit vliegt NADAT de wissers een keer of 5 heen en weer gegaan zijn!

laurens6453 (0) PRO, 18 jaar geleden

de schakelaars vervuilen wel heel erg met die werklui er in je ken het wel roken achter het stuur en een shagie draaien en al die rommel valt vaak in die schakelaar,ik heb het gehad met een licht schakelaar van een lt ,schoonmaken hielp niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.