Volkswagen New Beetle: Zekering springt navervangen radio.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Beste mensen,

Ik heb de oude originele radio cassettespeler van de NB vervangen voor een Alpine BT126. Microfoontje geplaatst. iPhone aangesloten. Alles werkt perfect!
Echter na twee autoritjes met de radio aan, is de radio de volgende morgen vroeg compleet dood. Doet niets meer. Wel hoor ik de iPod bleepen dat ie gaat laden, als ik hem op het contact zet. De iPod "zegt" echter dat hij de device niet herkent.
- Is er een zekering gesprongen?
- Hoe kan dat, immers het zijn alleen stekkers die ik aansluit, dus je verwacht geen sluiting. En de constante plus en onderbroken plus heb ik netjes omgewisseld, dat moet bij de Alpine.
- Ben ik eraf als ik een zekeringetje omwissel, of moet ik erger dingen vrezen.

bijlbal

Geplaatst door bijlbal (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Peter Schouten (0), 12 jaar geleden

Zekeringen even controleren, ook op de radio (zit vaak achterop nog een zekering). En even met een metertje of proeflampje checken of constant en geschakeld plus echt op de goede plaats zitten - en spanning hebben.

suc6
Peter

bijlbal (0), 12 jaar geleden

De zekeringen blijken goed te zijn heb ik vanmiddag gechecked. Zal vanavond de spanningen maar eens met een multitestertje checken.
Bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.