Volkswagen Golf V: Zwak signaal nox sensor

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 fsi

Bij onze golf 5 1.6 fsi gaat het motorlampje branden. Wanneer dit wordt uitgelezen krijg storingscode: zwak signaal nox sensor. We hebben het lampje nu 2 keer laten resetten en het blijft dan ongeveer 2 maanden uit. De laatste keer ging het sneller aan, na een week. Nu is het lampje echter weer vanzelf uitgegaan. Erg vreemd vind ik, nox sensor is 3 jaar geleden onder garantie bij dealer vervangen. Zelf heb ik zo,n gevoel dat het niet de nox sensor is omdat het lampje vrij lang uit bleef en nu zelfs vanzelf is uitgegaan. Heeft iemand nog eens een soortgelijk probleem gehad? Kan het ook een slechte zekering zijn?

Joost993

Geplaatst door Joost993 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Bij het vervangen toendertijd van de nox sensor hoorde ook een softwareupdate en dan zou het opgelost moeten zijn maar ik had er laatst ook 1 waarvan de software al up to date was en toch weer de nox sensor stuk dus dat zou misschien bij jou ook kunnen zijn. Maar wat is de juiste foutcode?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.