Volvo S60: achterportieren,de achterklep en de benzinemeter werkt niet

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

ben met dit probleem bij de Volvo geweest.Ze hebben gereaset en alles was weer goed. 2 weken later weer het zelfde probleem. Naar een andere garage omdat de Volvo vertelde dat het een heel dure grap kon worden er moest een nieuwe " kast" in . Links achter de bekleding in de kofferbak. De garage die ik nu bezocht dacht eerder aan relais en of draadbreuk. De relais waren goed en men zocht naar een draardbreuk. Niets te vinden. De garagehouder liet de auto enige tijd staan wegens andere werkzaamheden. En bij terug komst deed alles het weer Helaas maar voor 1 dag.

Wie weet wat het is en wat er moet gebeuren.

Hartelijk dank alvast

Peter

p.j.baauw

Geplaatst door p.j.baauw (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Highway (140) PRO, 12 jaar geleden

probeer eens een sw update en pak dan de sw update voor alle modules.

p.j.baauw (0), 12 jaar geleden

Wat aardig dat je me wilt helpen, ik begrijp alleen je technische termen niet. Maar ik ga er mee aan de gang. Met vriendelijke groet van Peter

Highway (140) PRO, 12 jaar geleden

sw is software update. Er zijn soms fouten en die kunnen opgelost worden door software. Ik weet niet of dat bij jou de oplossing is meer het is het proberen waard.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.