Volvo C70: airbag onderbreken

Bouwjaar: 1999

hoi allemaal wij hebben een probeem met een stoel airbag L deze is defect dus moet vervangen worden .
maar zegt de klant laat de dummie maar zitten ik wil niet repareren . wat denken jullie hier van ?? als de klant een formulier ondertekend dat wij niet aansprakelijk zijn voor de gevolgen , maar is dit wel voldoende ? b.v.d dank
gr gert

e schroer

Geplaatst door e schroer (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo C70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 19 jaar geleden

Je zult dit door een jurist moeten laten nakijken.
Ik weet wel voor het uitschakelen van de pass airbag bij volvo's voor mj 2005 en dus een dummy plaatsen moet je een brief in 3 voud onder tekenen. Deze brieven heeft volvo voor de dealers samen gesteld en als ik me niet vergis is er een voor de klant een voor de dealer een een voor Volvo.

pug205 (0), 19 jaar geleden

Heb dit ook al eens voorgehad, klant laten tekenen voor het plaatsen van de dummy. Maar volgens mij blijft degene die dummy plaatst verantwoordenlijk, dus kijk uit. Alles gaat goed tot er iets gebeurt. Laat het voor de zekerheid inderdaad na kijken door een jurist

Neo (0), 19 jaar geleden

En wat als je de klant uitlegt hoe de dummy te plaatsen en het zelf laat doen? Als degene die de dummy plaatst verantwoordelijk is dan zou je daarmee wellicht klaar zijn?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo C70 of stel zelf een nieuwe vraag.