81 bezoekers online

Volvo S40 2007: Auto slaat niet aan en geeft fout melding van remsysteem

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: D4164T, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Na een ritje van meer dan 1100km kom ik thuis aan. Na paar uur te geslapen hebben de deur uit gegaan auto eventjes geparkeerd voor circa 2-3 uur. Toen ik de auto probeerde te starten sloeg de motor niet aan. En kreeg ik de melding storing remsysteem stop auto zsm.. toen de auto weg gesleept en volgende ochtend starte hij weer.. toen in de avond meer rond gereden na een tijdje bij de stoplicht viel motor uit en ging niet meer. Na 5 min starte de motor weer. Thuis voor de deur gezet. Na een uurtje geprobeerd te starten en ja hoor motor slaat niet aan en zelfde fout melding.. weet iemand hier meer van af of heeft dit zelf meegemaakt ?

Ibrar

Geplaatst door Ibrar , lid sinds 1 jaar geleden

4 Reacties

0

Citrogek, 1 jaar geleden

Rempedaal voelt nog het zelfde? Niet hard of juist heel zompig? Sowieso even uit laten lezen om een richting te bepalen.

0

Ibrar, 1 jaar geleden

Beste Citrogek,

Ik heb opgemerkt dat als k de rempedaal pomp dat die niet hard word. Maar begrijp niet wat dat te maken heeft met dat de motor niet aanslaat.

0

Citrogek, 1 jaar geleden

Het kan zijn dat je een vacuumlek hebt. Kijk eens bij je rembekrachtiger. Of daar een slang oid gescheurd is.

0

Ibrar, 1 jaar geleden

kan het zo zijn dat de auto daarom niet aanslaat?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S40 of stel zelf een nieuwe vraag.