Volvo 850: automaat

Bouwjaar: 1995

Na in z'n stand drie afgedaalt te zijn vanaf de stgottard geeft mijn automaat problemen, hij blijft in die derder stand en schakeld niet verder door, op plm 4000 toeren bij 120 km per uur.ook gaat hij nu plots niet altijd in z'n achteruit.
daarvoor geen probleem gehad

bluesycees

Geplaatst door bluesycees (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 850? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hoe ziet de olie er uit?
het lijkt er op dat de bak defect is. Laat bij een dealer de auto uitlezen misschien is het iets electriche (schakelstandsensor) anders de versnellingsbakolie spoelen.
Toch ben ik bang dat je op een nieuwe bak uit komt

jagerdj (0), 18 jaar geleden

Bak gaat dan in noodloop. Oranje pijltje blijft dan knipperen.

Inderdaad laten uitlezen. Heb heb het een jaar geleden gehad en een nieuwe (sloop)bak laten monteren. Maar voordat je daar aan gaat beginnen uitlezen! En als blijkt dat hij gereviseerd moet worden dan zijn daar verschillende goede adressen voor kosten ca. 2100-2500 euro! Schakelstandensensor kan ook. je kan proberen de handle een keer of 20 van stand p helemaal naar stand 1 te bewegen echter gezien het feit dat het bij een afdaling gebeurt is denk ik niet dat het daar aan ligt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 850 of stel zelf een nieuwe vraag.