Volvo C70: Bij openen van het dak gaat mijn kofferdeksel niet terug naar be

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 i 170 pk

Als ik mijn dak open werkt alles feilloos tot het moment dat mijn dak compleet in de kofferbak ligt en de achterklep weer naar beneden moet, deze blijft echter verticaal staan ...... Wie herkent dit probleem?

Volvo C70 2.4i bouwjaar 06-2010

jannf

Geplaatst door jannf (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo C70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

EvG (0), 8 jaar geleden

Je dealer heeft een breakoutbox voor het dak. Hiermee kan hij alle motoren en bijbehorende sensoren van het dak testen.

Let wel op: het kan zijn dan het dak met de breakoutbox prima werkt en op de electronica van de auto zelf niet. In dat geval de computer vervangen maar let er ook op dat deze computer bijzonderspanningsgevoelig is. Werkt alleen goed met draaiende motor, goed contact op de massapunten en een dynamo die goed werkt.

Meet dus ook even je boordspanning met draaiende motor. Die moet iergens rond de 14,2 v zijn

Bastiaan123 (0) PRO, 7 jaar geleden

Beste jannf ik ben erg benieuwd of je een oplossing hebt gevonden. Een klant van ons heeft een gelijk probleem, de auto is door de Volvo dealer uitgelezen en geeft geen storingen, wel zijn er sensoren vervangen maar het probleem blijft zich voordoen. groeten Bastiaan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo C70 of stel zelf een nieuwe vraag.