Volvo S40: Binneverlichting blijft branden

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Volvo S40
Bouwjaar: 1996
Brandstof: benzine
Motor: 2.0 16v

Hallo,

Ik zit met een probleem waar ik niet uit kom, nl de binnenverlichting blijft branden. Nu heb ik allereerst natuurlijk alle deuren en motorkap open en opnieuw dicht gedaan, maar niks.
Bij de volvo dealer een nieuwe deurschakelaar gehaald en erin gezet met de hoop dat dat de oorzaak was. Volvodealer had nl hetzelfde gehad en bij hem was de kous daarmee af. Bij mij helaas niet.
Een vriend gevraagd of hij een idee had. Hij dacht dat er misschien een kabelbreuk onder het dashboard zit, is dit mogelijk door het intrappen van de pedalen?
Heb nu de zekering eruit gehaald, licht is uit, maar ook de radio doet nu niets.
Alle deurschakelaars reageren wel en gaat deur open lichtje branden, zonder de zekering. Met de zekering erin zie ik niets op het dashboard en gaat de binnenverlichting weer vrolijk branden.
Iemand een suggestie?

surge.1

Geplaatst door surge.1 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

bormie (0) PRO, 15 jaar geleden

deze heeft volgens mij een vertragings relais.
die blijft plakken

surge.1 (0), 15 jaar geleden

Wat is de oplossing dan? Nieuwe relais? En waar kan ik die vinden? Zit ie in de zekering bak onder de motorkap of onder het dash?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S40 of stel zelf een nieuwe vraag.