Volvo 440 1995: Brommende CVT

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 1,8 i, Motorinhoud (cc): 1800

De CVT van de 440 maakt bij het rijden een brommend geluid
De wagen rijdt overgens goed
kan dit kwaad

1 fons 1

Geplaatst door 1 fons 1 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 440? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 16 jaar geleden

Is een lager in de bak. gebruik de zoekfunctie en je vind er informatie over.
Het zal best gevolgen hebben want als het leger helemaal stuk loopt of vast gaat er meer defect.
Dan kost het je een bak nu een lager.

goigoi (0), 16 jaar geleden

Fons
om te bepalen om welk lager het gaat,moet je het volgende doen starten en gaan rijden met 35 a40km pu de pook van d naar l schakelen je snelheid blijft het zelfde maar je toerental gaat omhoog gaat het geluid met het toerental omhoog dan is het primair lager kapot dit is onder de auto te repareren blijft het geluid gelijk of loopt het geluid met de snelheid op dan is het een secundair lager en moet de transmissie uitgebouwd worden.

volvoxc90 (0) PRO, 16 jaar geleden

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Lees deze maar eens

goigoi (0), 16 jaar geleden

ik heb het gelezen,en zoals ik het daar lees is het een secundair lager probleem en dat kunnen 2 lagers zijn of het sec. kogellager dat bevindt zich achter het kleine dekseltje boven aan de bak of een sec.rollenlager die zit in de bak in beide gevallen moet de bak eruit,het primair lager zit achter de pomp achter het grote ronde deksel achter het linker voorwiel, en dit lager is wel onder de wagen te vervangen. dus 1fons1 zoek een automaten revisie bedrijf op en laat dei een diagnose stellen,er zijn er 27 of 28 in Nederland de dichtste bij jou in de buurt die gespecialiceerd zijn in cvt transmissies zit in Oisterwijk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.