Volvo V50: Cruise Control werkt soms niet

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0D

Al een paar keer gehad dat de Cruise Control niet werkt. Je kunt drukken op het knopje Cruise wat je wilt maar er verschijnt geen Cruise in het display. Motor uit en weer aan is tot nu toe de oplossing geweest. Wat zou het probleem kunnen zijn?

heo924

Geplaatst door heo924 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V50? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Highway (120) PRO, 14 jaar geleden

Even uitlaten lezen bij de dealer. Kan zijn dat het met een Sw update verholpen is.

rene1977 (0), 14 jaar geleden

Hallo ken het probleem heb dit ook bij mijn v 70 ook bij de vorige had ik dit ook, vermoerderlijk heeft het te maken met het koude weer en dat hij ergens slecht contact maakt, heb het indertijd uitlaten lezn, probleem was toen niet verholpen, grote kans dat als de temp weer boven 5 graden is hij het weer normaal doet, althans bij mij was dit wel zo.

Gr rene

rob9958 (0), 14 jaar geleden

[quote=rene1977]Hallo ken het probleem heb dit ook bij mijn v 70 ook bij de vorige had ik dit ook, vermoerderlijk heeft het te maken met het koude weer en dat hij ergens slecht contact maakt, heb het indertijd uitlaten lezn, probleem was toen niet verholpen, grote kans dat als de temp weer boven 5 graden is hij het weer normaal doet, althans bij mij was dit wel zo.

Gr rene[/quote]
Vind ik toch vreemd bij een wagen uit het hoge (en koude) Noorden! De V70 is toch wel ontworpen op een beetje vorst.....

heo924 (0), 14 jaar geleden

Heb het probleem al enige tijd niet meer gehad nu het niet meer vriest. Mogelijk heeft het toch met het koude weer te maken gehad?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.