Volvo V40: dachsboard v40 fase 2

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 20t

Hallo,

vorig jaar heb ik m`n dachboard eruit gehad en opnieuw afgekit omdat ik geen voorruit ontwaseming had dit heef perfect gewerkt tot opheden, de kracht van de lucht op de voorruit zakt weer af, ik zit nu te denken dat ik er een ander dachboard in wil doen, mijn vraag is dan ook kan er ook een dachboard in van de bouwjaren na 2000????, wat ik nu heb is een fase 2 met grote sidemarks...
en heeft een van jullie ook misschien een adres voor mij waar ik er een kan halen???? [2e hands, nieuw is niet te betalen]

Zou iedereen zeer erkentelijk zijn voor een evetueel antw.

maialen mag ook g.bloem@ziggo.nl.

gilbertb

Geplaatst door gilbertb (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 14 jaar geleden

Als je zoeken gebruikt in google komen er een paar volvo slopers te voorschijn. Een zit er in de buurt van nijmegen en heeft zeker een dashboard.

Alle dashboards van fase 2 zijn het zelfde. Probeer een zo jong mogelijk vanaf 2002.

gilbertb (0), 14 jaar geleden

hallo, ik kan een dashboard kopen bij Rima auto`s, maar daar zit GEEN rechter airbag in, als ik deze monteer zonder die airbag dan krijg ik een foutmelding op het dachboard door middel van het lampje, kan ik deze foutmelding er dan uithalen??? of wat moet ik hier voor doen????

mvgr Gilbert Bloem

Volvo-Specialist (0) PRO, 14 jaar geleden

Je krijgt ZEKER een foutmelding en die is ook niet te wissen zolang er geen airbag aan hangt !!

Oplossing: koop een dashbord MET airbag (of geschikt voor een airbag).

rensk001 (0) PRO, 14 jaar geleden

Je kunt ook aan de stekker van de rechter airbag een dummy hangen. Deze compenseert de weerstand van de airbag. Kost volgens mij ongeveer 25 euro. te verkrijgen bij de Volvo dealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.