Volvo 850: elektrische storing dashboard, boordcomputer en instrumenten

Bouwjaar: 1996

Hallo,

ik heb sind gisteren een probleem met mijn dashboard van mijn 850 TDI Estate, boordcomputer en instrumenten. Nadat ik een gloeibogie vervangen had en alles voor weer netjes dichtgebouwd had werkte dashboard en instrumenten niet meer, klok doet het nog wel. Ik heb alle zekeringen onder motorkap gekontroleerd, echter hier is er geen defect. Ik vermoed dat er echter in de auto ook nog ergens zekeringen verstopt zitten, echter kan deze met de beste wil van de wereld niet vinden, Wie kan mij hier aan een goede tip helpen.

eric philipsen

Geplaatst door eric philipsen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 850? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Wauter (0) PRO, 18 jaar geleden

Meer zekeringen ga je niet vinden. Heb je per ongeluk sluitnig gemaakt tijdens het vervangen?
Controleer ook of je stekkers weer vast hebt gezet. oa de massa.

eric philipsen (0), 18 jaar geleden

Hallo allemaal, mijn probleem is al weer opgelost. Nadat ik ook ff verder had gekeken op 850forum.nl kwam ik hier bij een vergelijkbaar probleem uit, wat echter minder ingrijpend was als bij mij, omdat deze persoon maar enkele meters miste, maar hij gaf als evt. oplossing accu loskoppelen en weer vastzetten. Na dit gedaan te hebben werkt weer alles, dus probleem opgelost. Wat ik echter nog steeds vreemd vindt is dat ik tijdens het vervangen van de gloeibogie en multiriem niks aan de electronica heb losgehad en ook geen kortsluiting of wat dan ook voor elektrische storing heb veroorzaakt ( geen zekeringen kapot ). Kortom toch een goede tip voor eenieder die tegen een soortgelijk probleem aanloopt ( zal een soort reset zijn als je de accu losmaakt ).
Prettige zondag nog

Groetjes, Eric

Wauter (0) PRO, 18 jaar geleden

Mooi dat het opgelost is, voor een ieder die zelf gloeibougies denkt te moeten vervangen: altijd de accu loskoppelen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 850 of stel zelf een nieuwe vraag.