Volvo C30 2007: gaspedaal reageerde ineens niet meer op snelweg

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: B4184S11, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 92

Ik heb mijn auto dit weekend weer opgehaald bij de Volvo-garage, maar ze kunnen het probleem niet vinden/oplossen. De computer geeft ook geen storingen aan. Maar toch heb ik onlangs vrij merkwaardige momenten meegemaakt met mijn C30, namelijk:

-een paar weken geleden startte hij plots niet meer na een kort ritje naar de stort. De ANWB concludeerde na lang zoeken dat de injector geen spanning kreeg. Hij stelde voor om m even uit te laten lezen bij de Volvo-garage.
-op weg naar mijn Volvo-garage reageerde het gaspedaal ineens niet meer toen ik al een tijdje gewoon 130km/u reed. Na een paar honderd meter reageerde het ineens weer wel. De ANWB is vervolgens achter mij aan gereden naar de garage. Tijdens de rest van de rit reageerde het gaspedaal weer 1x ineens niet meer om het vervolgens na een halve minuut weer wel te doen.

Misschien nog interessant: het was op beide dagen bloedheet.

Bij de garage hebben ze zelf ook stukken gereden met de auto. Maar uiteraard reed hij toen als een zonnetje. En hij gaf dus geen foutcode aan. Iemand enig idee?

Ik zou een stuk fijner rijden als ik zeker weet dat mijn gaspedaal niet ineens uit kan vallen.

Thanks vast.

Jiant

Geplaatst door Jiant (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo C30? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo C30 of stel zelf een nieuwe vraag.