Volvo XC70 2008: Geen gas met intrappen van gas pedaal.

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2400

een volgend probleem. Starten gaat normaal maar wanneer je wegrijdt niet meer gas dan stationair. Na 10 meter, soms na 100 meter weer normaal. Heeft iemand een idee wat dit zou kunnen zijn?

Jucareau

Geplaatst door Jucareau (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo XC70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

kaleido 1 (1580) PRO, 2 jaar geleden

Is het buiten temperatuur afhankelijk ?

Jucareau (0), 2 jaar geleden

Is niet mijn indruk. Vanmiddag was het ca 24 graad met een warme motor en deed hij het weer. Wanneer hij eenmaal rijdt is het over. Maar stop je en wil je weer wegrijden dan kan hij het weer doen.
Zou het te maken hebben met de automaat?

kaleido 1 (1580) PRO, 2 jaar geleden

Er gebeurt niets , er is geen communicatie lijkt het , zou hem eens uit laten lezen , eventueel gaan rijden met uitleesapparatuur aangesloten , moet het te zien zijn , wel met dealer of gelijkwaardig.

Jucareau (0), 2 jaar geleden

Ik heb binnenkort een afspraak bij Volvo Angouleme.

harry4203 (425) PRO, 2 jaar geleden

hoe oud is het brandstoffilter? deze kunnen nog wel eens voor wat rare storingen zorgen.

Jucareau (0), 2 jaar geleden

Dat was mijn eerste vraag aan de garage, niet zo oud, want ik vervang het regelmatig. Maar ga hem voor de zekerheid weer vervangen. Waren het niet twee filters?

Jucareau (0), 2 jaar geleden

Bij Volvo Angoulême geweest, niets gevonden, dat koste 160 euro. Bij het wegrijden weer het zelfde. Terug gegaan weer diagnose, niets gevonden. Weer bij wegrijden alleen stationair. Na paar honderd meter alles weer normaal. Het vermoeden is dat het veroorzaakt wordt door spin control op het rechter achter wiel. Nu zoek ik dat onderdeel, nog niet gevonden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo XC70 of stel zelf een nieuwe vraag.