Volvo V70 2006: Handrem werking

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2400

Waarom wil die verdomde handrem het nu niet doen? Deze gaf bijna niks van remkracht en afgekeurd op de keuring. Nieuwe schoentjes gemonteerd, niet ok. Dan maar nieuwe kabels gemonteerd omdat er n beetje spanning op zat, nog niets. Valt mij wel op dat de regelschroef telkens heel ver moet aangedraaid worden ( geen regeling op de wielen).
Kan het zijn dat de trommels te ver uitgesleten zijn? Is nochtans een automaat dus wordt weinig gebruikt.

devria01

Geplaatst door devria01 (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

arjankempeneers (0) PRO, 6 jaar geleden

Heb je wel de goede schoenen. Als je de trommel/schijf er op doet, zit er dan veel ruimte tussen schoenen en trommel? Ook gecontroleerd of ze goed bewegen als schijf er af is? Dus iemand handrem bedienen en zelf kijken wat de slag is.

devria01 (0) PRO, 6 jaar geleden

Probleem opgelost, maar wel heel bizar. Originele schoentjes geplaatst, kabels vervangen, schijven ( met ingebouwde trommel voor de handrem) ook vervangen en nog niet ok. Dan maar zelf nieuwe afstands latjes gemaakt voor tussen de schoenen, ietsje langer dus en werkt nu perfect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.