Volvo V70: V70 TDI Aut. wil af en toe niet starten.

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: D5252T., Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 103

Mijn auto wil soms niet starten, kan hem gewoon op contact zetten maar de startmotor gaat niet rond. Het is niet de schakelaar die op de automaat zit waardoor de auto denkt dat hij niet in P of N staat, die is vorig jaar vervangen. Als ik spanning zet op het startrelais op de startmotor dan start hij wel gewoon.

Het gebeurt onregelmatig en ik heb de wegenwacht al eens gebeld maar tegen de tijd dat die er was startte hij alweer. Omdat het zo onregelmatig voorkomt weet ik niet goed hoe ik dit moet troubleshooten. Iemand advies?

stoppen

Geplaatst door stoppen (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stoppen (0), 6 jaar geleden

Niemand? Ik hoop dat ik alles wat relevant is gemeld heb maar laat me zeker horen als ik nog wat vergeten ben.

Highway (145) PRO, 6 jaar geleden

waarschijnlijk de antenne ring. zoek maar eens op dit forum.

stoppen (0), 6 jaar geleden

Het laatste jaar heb ik gemerkt dat dit probleem vooral optrad bij zeer warm weer en lange ritten. Na de zomer helemaal geen last van gehad.

De storing heeft zeker alles weg van de antennering maar die is ook vervangen en was helaas niet de oplossing. Inmiddels is de auto niet meer in mijn bezit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.