Volvo V40 2014: Hoog olieverbruik

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D4204T14, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 140

Ik ben opzoek naar Volvo bezitters van model V40 D4 welke een hoog olieverbruik heeft (of andere uitvoering wanneer het probleem relevant is).
Volvo erkent dat het probleem mogelijk komt door kapotte/ niet goed werkende olieschraapveren. Ze erkennen het probleem maar nemen geen verantwoordelijkheid voor enige coulance of i.d.
Graag kom ik in contact met volvo bezitters die hetzelfde probleem hebben, om ons hard te maken zodat Volvo uiteindelijk haar verantwoordelijkheid neemt van een productiefout en met een passende oplossing komt.
Michelbeukema@hotmail.nl

Michel311

Geplaatst door Michel311 (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door Hans4040 (185) PRO, 3 jaar geleden

Beste Michel311,

deze site is geen bushalte waar iedereen met het zelfde probleem moet samenkomen om gezamelijk stappen te gaan ondernemen......Daar zijn andere instellingen voor.

Uw bijdrage aan dit topic wordt door ons verwijdert.
Mocht U in de toekomst echter een technisch probleem hebben, bent U van harte welkom.

mvg,
moderator problemcar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.