Volvo V70: Houtinleg vervangen

Bouwjaar: 1999

Experts,

Wie weet of het mogelijk is om het houtinleg op het handschoenkastje en rond de middenconsole te vervangen door neutraal zwart kunstof dat ik ook al heb gespot. Ja, sommige vinden hout mooi. Ik wat minder.

En is deze conversie makkelijk zelf uit te voeren? Zo ja, wat kost het geintje bij benadering. Alvast bedankt voor de moeite!

Maarten6770

Geplaatst door Maarten6770 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 18 jaar geleden

Het is te vervangen maar niet gemakkelijk.
Het zit allemaal geschroeft alleen sommige schroefjes van de middenconsole zijn moeilijk te bereiken.
kans op schuren bij vastdraaien is aanwezig.
de completen middenconsole moet je verwijderen.

Wat zo iets kost om te vervangen heb ik geen idee van.

Peter C70 (0), 18 jaar geleden

Maarten,

Ik heb bij mijn C70 alle hout onderdelen verwijdert en nieuwe delen geplaatst. De middenconsole van de armsteun tot de stoelverwarming en het dashboardkastje is geen enkel probleem. Alleen de console waar de radio in zit is wel een probleem. Deze zit met 16 schroeven vast.
Ik had het bij mijn vorige (S70) ook. Alleen heb ik dat laten doen door Deltamill. Ik had toen de verdamper stuk, en omdat te vervangen moest het dashboard eruit. Dus voor hun was dat geen probleem.
Nu heb ik dat zelf gedaan bij mijn C70 en het is te doen zonder het dashboard te verwijderen, maar leuk is anders....
Als je er nu nog zin in hebt, reageer dan even. Ik kan je dan precies vertellen hoe het moet.[url=http://imageshack.us][img]http://img132.imageshack.us/img132/8649/...[/img][/url]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.