Volvo V70: Inbouw Xenon HID Kit in een V70 T5 van 2003

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: T5

Hallo,
Er is bij mijn T5 xenon ingebouwd. Een HID kit. Heeft 5 dagen prima gewerkt, echter nu doet het niets meer. Klein en groot licht werken wel. Storing uit laten lezen bij dealer, geeft aan dat er een storing tussen de verlichtingsschakelaar en de CEM zou zitten. Weerstand is doorgeboord, dit geeft de computer echter niet aan. Iemand tips hoe we het weer aan de praat kunnen krijgen?? Alvast bedankt.

Robin_2009

Geplaatst door Robin_2009 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 16 jaar geleden

HID kit uit laten lezen? Volvo zal daar een foutcode van geven omdat het niet orgineel is. Brand de verlichting ook niet met een gewone H7 Lamp?

Robin_2009 (0), 16 jaar geleden

Hallo,
Het is opgelost! Bij niet originele Xenonkits, moet de weerstand worden doorgeboord omdat anders het dashboardlampje blijft branden. Dit was gebeurt met een 2mm boortje. Bij langdurig gebruik brandt dan de resterende 1mm door oververhitting door. Er is een nieuwe weerstand geplaats, welke 1mm is doorgeboord. Het werkt weer en hopenlijk ook voor een langere periode! Bedankt voor de reactie!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.