Volvo 440: Inlaat/uitlaat spruitstuk pakking

Bouwjaar: 1994

Een pakking voor het in-/uit-laat spruitstuk van een Volvo 440 heeft een kant die geheel van metaal is. Moet deze kant tegen het blok zitten of juist tegen de spruitstukken?

bvdven

Geplaatst door bvdven (80) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 440? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

Wauter (0) PRO, 18 jaar geleden

Ff kijken hoe de oude eraf komt.

bvdven (80), 18 jaar geleden

Dat had ik natuurlijk ook al verzonnen, maar de reden dat ik het uit elkaar heb is omdat de pakking kapot is door een montagefout van mijn voorganger. Ik vertrouw het dus niet.

Wauter (0) PRO, 18 jaar geleden

Hmmm, het is voor mij helaas al te lang geleden, dus kan je geen zekerheid geven. Ik denk wel dat als je een dealer belt en het netjes vraagt je een antwoord krijgt.(bellen en gelijk naar de werkplaatschef vragen ivm een technische vraag, zonodig doen alsof je van een autobedrijf bent!!)

flow (0), 18 jaar geleden

metaal kant naar de uitlaat kant.

flow (0), 18 jaar geleden

sorry, andersom metaal kant naar de inlaat

Wauter (0) PRO, 18 jaar geleden

Eeh, Alan, ik denk dat de auto inmiddels al weer rijdt. Hoop het voor Bart iig wel! Wel bedankt voor het antwoord, zo weet ik het ook weer.

flow (0), 18 jaar geleden

Ja sorry ik weet het maar ik zit nu momenteel thuis met een flinke hernija en ik verveel mij kapot.Dus ik dacht ik ga eens even naar problem car.

Wauter (0) PRO, 18 jaar geleden

Oke, nou beterschap in dat geval!

bvdven (80), 18 jaar geleden

Nog bedankt allemaal voor jullie antwoorden en advies. Auto doet het inmiddels weer goed. Heb de inlaatpakking moeten vervangen omdat deze door een montagefout helemaal doorgescheurd was. Degene die dat gedaan heeft (ik hoop maar dat Volvo het niet zelf was) wordt alsnog vriendelijk bedankt, temeer omdat (de)montage van Volvo 440 spruitstukken niet echt een eenvoudig karweitje is.
Groeten van Bart

flow (0), 18 jaar geleden

Inderdaad ik denk dat je vlugger klaar bent met een koppakking dan met de spruitstuk pakking.

bvdven (80), 5 jaar geleden

.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.