Volvo S80: inleren afstandbediening s80

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 103kw

Hoi allemaal wij hebben een 2e hands spiegel gemonteerd met dezelfde code op de spiegel . nu werkt de afstandbediening niet meer . Weet iemand de beschrijving om deze opnieuw te activeren. alvast bedankt.

apalracer

Geplaatst door apalracer (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Highway (145) PRO, 10 jaar geleden

Dit moet met software. Heb je het compleet vervangen dus ook de uppermodule? In de spiegel zit de ontvanger, dus als je alleen de spiegel kunt vervangen. Weet niet meer zeker maar dacht ook bij de eerste afstandsbedieningen je een code nodig hebt voor inleren. Dit staat op de verpakking van de afstandsbediening en die is allang weg gegooid neem ik aan.

apalracer (0) PRO, 10 jaar geleden

heb de spiegel vervangen en daaraan zit wat electronica die kun je niet overzetten. dus een losse spiegel kun je niet vervangen. heb dus nu 2 afstandbedieningen die niet meer werken. kan dit met universele software bv met een launch.

Highway (145) PRO, 10 jaar geleden

Geen idee. kun je proberen maar zo ver ik weet zul je een code moeten invoeren en die stond op het doosje waar ze ooit in verpakt waren. Met de Launch ben ik niet bekend.

rensk001 (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik weet niet waar je zit. Neem eens contact op met Varioclean. Effe googlen.

apalracer (0) PRO, 10 jaar geleden

het is opgelost. maar niet met inleren. wij zijn creatief bezig geweest. van de goede spiegel het glas verwijderd en gecombineert met de orginele printplaat op de achterkant. zo hoefde wij hem niet opnieuw in te leren omdat de juiste software op het nieuwe spiegelglas bevestigd is .

iedereen bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S80 of stel zelf een nieuwe vraag.