Volvo 740: Kilometers/dagteller klok

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 l

De kilometer/dagteller is bij deze oudere Volvo nu al voor de vierde keer stuk gegaan en iedere keer haal ik op de sloop wel weer een andere, maar deze gaan ook niet langer mee dan 1 of 2 jaar.
Mijn vraag is of dit probleem door een eenvoudige ingreep zelf te repareren is of dat er toch weer een sloopklok in moet
Heb het klokje dagelijks nodig omdat ik de km registratie per dag moet bijhouden van deze auto en daarom per dag de dagteller op 0 zet.

ara

Geplaatst door ara (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 740? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jagerdj (0), 15 jaar geleden

Kijk eens bij die oude wat er stuk is. Ik heb zelf een 850 waarvan de tandwieltjes binnenin vaak stuk gaan (tandje wat dan afgebroken is) Via Marktplaats is er al iemand die voor de 850 messing tandwieltjes heeft laten maken in een grote partij en deze verkoopt

heldens (0), 15 jaar geleden

alleen resetten bij stilstaande auto, het is slecht om hem op nul te zetten tijdens rijden, ik kan er me iets bij voorstellen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 740 of stel zelf een nieuwe vraag.