Volvo S60: Klep kofferbak

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B5244S2, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 103

In het dashboard krijg ik de melding:kofferbak open. Deze is echter gewoon op slot, ook gaat de klep niet meer elektrisch open , ook niet met de afstandbediening. Ik heb inmiddels de elektrische sluiting vervangen maar nog steeds werkt het slot niet elektrisch en de melding kofferbak open blijft. Heb de zekering gecontroleerd, deze is ok.
Is er misschien een relais wat kapot zou kunnen zijn? En zo ja , welk relais zou het kunnen zijn? Ik heb nl geen schema.

René s60

Geplaatst door René s60 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

sleutelaar1952 (0) PRO, 5 jaar geleden

kijk eerst eens naar de bedrading , waar deze doorgevoerd word naar de achterklep, vermoed draadbreuk daar.

René s60 (0), 5 jaar geleden

Bedankt voor je reactie.
Er is geen draadbreuk. Als ik bij de draden de roodbruine draad met de massa verbind dan werkt alles weer en heb ik ook geen melding in het dashboard "achterklepslot open" ik vermoed dat er een relais de dader is maar heb nog niet kunnen ontdekken welk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.