Volvo 460 1996: LPG: Slaat af (alleen) op hoge snelheid bij intrappen koppel

Bouwjaar: 1996, Motorinhoud (cc): 2000

Een LPG-systeem van Vialle (volgens mij, ik zal nog even in de documentatie kijken). Heb een paar weken geleden verdamper en lambda-sonde vervangen gekregen. Sindsdien (niet gelijk, na een dag of 10) begon de motor bij het rijden op hoge snelheid af te slaan als ik de koppeling intrapte. De kerels bij de garage die de verdamper vervingen zeggen dat het normaal is en ik maar niet in zijn vrij op de snelweg moet rijden!

Heb op autogas-forum.de nagevraagd (http://f22.parsimony.net/forum41640/mess.... Ik zou wel het principe, hoe het gebeurt, kunnen begrijpen, maar is dat normaal? De auto heeft 8 jaar gereden zonder (zulke) problemen, en met een nieuwe verdamper mag ik opeens niet in zijn vrij rijden?..

Heeft iemand zulke problemen hehad?

usama

Geplaatst door usama (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 460? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

nielovolvo (0), 18 jaar geleden

rij zelf ook op lpg maar weet er helaas niet zoveel van maar heb eens gehoord dat als de motor afslaat dat je iets moet afstellen.
succes.
groetjes nielo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 460 of stel zelf een nieuwe vraag.