Volvo V70: motor slaat soms niet aan of met stoteren, dan weer enkele dagen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5 in line 2435 cm

Motor is soms smorgens niet te starten, dan weer een paar dagen zonder problemen een enkele keer slaat de motor af na een stuk op de motor remmen de helling af. momenteel start hij weer niet. wie heeft dit eerder gehad? en wat was de oplossing?

p.grove

Geplaatst door p.grove (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

MWMautos (0), 13 jaar geleden

bij niet te aan slaan, wat doet die precies? draait ze rond, en verder helemaal niks?

en als die uitvalt, wat gebeurt precies? meteen uit, stotteren valt die weg, of? heb je hem ook uit laten lezen? kost meestal rond de 20 euro bij een dealer.

p.grove (0), 13 jaar geleden

Motor draait rond maar start niet. ik heb hem enkele maanden geleden laten uitlezen, gratis, niets te vinden. Nu na 3 dagen niet starten deed hij het ineens weer. Ik ben direct naar een Volvo garage gereden op 40 Km afstand, uitgelezen en daar kwam de fuel managment relais uit ( 103) deze bevind zich naast de zekeringen in het dicht geschroefde deel. deze besteld en vervangen en sind dien geen problemen meer. Dit probleem is op te sporen op de volgende manier. helling omlaag ( of rem op de motor) in de 2e versnelling, gas los beneden gekomen niets doen relais niet goed gaat hij stotteren en/of slaat de motor af. Nieuw relais de motor krijgt heel geleidelijk weer wat benzine en blijft langzaam rijden zonder in te houden.
Zo te zien is het probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.