Volvo S80: navigatie rti probleem

Bouwjaar: 2000

Hoi, mijn volvo S80 bj2000 heeft een volvo rti gps systeem. Volgens de instructieboekje zou deze systeem ook files moeten kunnen onderscheppen en eventueel een andere route opgeven. Nu, mijn systeem doet dit niet !!! Het is een systeem dat nog met cd's werkt !!! Wat kan ik hier aan doen ?? Dank u

olympus1243

Geplaatst door olympus1243 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Thijs11395 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik heb horen zeggen dat de file-informatie op bepaalde trajecten niet meer aan de GPS wordt doorgegeven omdat mensen met navigatie massaal om gingen rijden, met verstopte secundaire wegen tot gevolg. Probeer het eens op andere trajecten, en dan met name daar waar niet vaak files staan.

Succes, Thijs

olympus1243 (0), 19 jaar geleden

Zou kunnen, maar zeer onwaarschijnlijk !!! Heb het namelijk overal geprobeerd, ook in het buitenland. Hij vindt wel tmc zenders, maar de gps doet er niets mee, heb echt alles geprobeerd, resetten (fabrieksinstellingen) alles maar het wil ma nie lukken ! Bij volvo zeggen ze dat de tp van radio ( of rds e.d.) moet op staan, maar ook dit leidt tot niets !

olympus1243 (0), 19 jaar geleden

heb spijt dat ik een gps systeem heb van volvo !!! had beter geld uitgegeven aan een 3rd party systeem besteed. Ben ten einde raad, en natuurlijk ook zéér ontgoocheld...!!!!

mike7866 (0), 19 jaar geleden

je kunt de software in de auto ook updaten. bij de dealer uiteraard.
gr ex volvo monteur

olympus1243 (0), 19 jaar geleden

en hoeveel gaat me dit ongeveer kosten ???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S80 of stel zelf een nieuwe vraag.