Volvo S40 1998: Niet willen starten

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 2000

Mijn probleem: Ik heb het er op dit forum al vaker over gehad, maar nu ben ik erachter gekomen wat de oorzaak is. Bij mij is het namelijk al een paar keer voorgekomen dat de auto wel start (hoort de startmotor), maar niet aanslaat. Het lamba-sonde lichtje knipperde dan ook. Welnu, laatst wilde ik een keer met de lichten naar iemand seinen, toen de auto stilstond, nog niet gestart was.ik draaide de sleutel dus in stand 2, dan gaan de lichten nl aan en toen weer trug. Toen ik daarna de auto wilde starten deed ie het niet(lamda sonde knippert dan). Als ik dan de sleutel helemaal terug doe, en dan opnieuw wil starten doet ie het wel.
Dit is nou al 2x voorgekomen.

Weet iemand hier iets van?

http://www.problemcar.nl/index.php?topic...

S40je

Geplaatst door S40je (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

volvoxc90 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hoi Philip,

Ik heb je toen naar de dealer gestuurd omdat er toch een storingscode wordt opgeslagen of in de motorregeleenheid of in de immoregeleenheid. Het lijkt er op dat je contactblokje slecht is maar dat is een wilde gok

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S40 of stel zelf een nieuwe vraag.