Volvo V50: oranje motor lampje

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

distirbutie vervangen en naar een paar kilometer is het oranje motor lampje gaan branden. Motor loopt normaal. iemand een idee?

kimmoonen

Geplaatst door kimmoonen (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V50? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Highway (120) PRO, 12 jaar geleden

waarschijnlijk is er toch iets fout gegaan. Ik denk dat de nokkenas tandwiel met de nokkenasversteller klein beetje van tijd staat.

kimmoonen (0), 12 jaar geleden

Hij is op de orginele tekens uit elkaar gehaald maar een teken zat niet helemaal in het midden van een nokken as (de meest voorste). Mischien dat ik hem dan maar een tandje moet vooruit draaien, zal het eens proberen.

Stephan2401 (0), 12 jaar geleden

Ik had hetzelfde probleem, ook na het vervangen van de distributie ging het lampje branden. Bij mij was de slang van de carterventilatie kapot.
deze is vervangen door een flexibele slang en controleer tevens de software van je ecm of deze de nieuwste bevat!

kimmoonen (0), 12 jaar geleden

riem gecontroleerd voorste een tandje verdraaid alles weer oke!

kimmoonen (0), 12 jaar geleden

voor de software zul je naar een dealer moeten gaan denk ik of niet? Ga normaal naar een alle merken garage en lezen uit met een bosch computer weet niet of die dat kunnen hebben wel altijd nieuwste software zeggen ze. Is er wat aan te merken met de nieuwe software van je ecm?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.