Volvo 460: pas overschakelen op gas als ie echt warm is

Bouwjaar: 1995, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8 I

Ik heb sinds vorige week een mooi metallic red flame volvo 460 met gastank(60.ltr) gekocht. hij startte prima op gas en benzine bij aankoop, als ik m nu op gas wil starten slaat ie direct uit op benzine loopt ie prima maar binnen 5 minuten rijden overschakelen naar gas blijft problematisch hij valt uit......op de snelweg overschakelen = geen probleem heeft iemand een idee wat het kan zijn er is in tussentijd niets aan de auto gedaan.
bedankt alvast

robbertgeschiere

Geplaatst door robbertgeschiere (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 460? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

harley corvette (0), 14 jaar geleden

vacuumschakelaar regelen benzin naar gas grj erwin

robbertgeschiere (0), 14 jaar geleden

Erwin of iemand anders..

dank je waar zit die? dan kan ik of een bekende van mij dit doen

hoor t graag Robbert

harley corvette (0), 14 jaar geleden

Als injectiemotor is start ie op benz en vacuumschakel zet hem op gas automati schakelaar is regelbaar met veertje in uit draaien onder pvc hoedje is niet groot en vind je als je vacuum darmjes volgd en verbinding met gasontspanner electriekdraadjes om gasklep te openen.Doe je veertje weg hij start op gas;maar pas op het kan zijn als je kontakt opzet dat de gas loopt en niet automa terug sluit ,dus direct starten !!!!!!Een ontplofte motor zul je niet willen.Een motor met carbura start altijd op gas maar heefd automa afsluiter na 3 seconden als hij niet draaid of stilvald geregeld met een relais met puls indicator.Gasinjectie weet ik niets van is duur en kompleks wel goed als goed gedaan is.grj Erwin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 460 of stel zelf een nieuwe vraag.