Volvo 460: niet starten

Bouwjaar: 1995, Brandstof: LPG, Motorcode: 1,8 i

hallo

sinds 6 wkn trotse bezitter van volvo 460 red flame voor 650 euro, rijd super en lijkt erg goed onderhouden. heb er direct dib.riem opgezet.

mijn vraag: sinds de vorst start de auto niet altijd direct smorgens, als ik het contact omdraai branden alle lichtjes maar doe ie helemaal niets als ik het dan tot 3x herhaal nog niet....wacht ik even 3 min. dan start ie opeens wel....kan dit aan de startonderbreker liggen?

hoor graag wie hier ervaring/verstand mee heeft, bedankt en goede feestdagen

robbert

robbertgeschiere

Geplaatst door robbertgeschiere (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 460? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hakky (0), 14 jaar geleden

Hallo Robert heb met me 440 een keer gehad dats op de versnellingsbak zit een stoormverdeler als ik hem schoom maakte dan deed die het weer even weet niet of 460 hetzelfde is kleine moeite om even te kijken
dan koop je pas een nieuwe
MVG Hakky

Hakky (0), 14 jaar geleden

[quote=Hakky]Hallo Robert heb met me 440 een keer gehad dats op de versnellingsbak zit een stoormverdeler als ik hem schoom maakte dan deed die het weer even weet niet of 460 hetzelfde is kleine moeite om even te kijken
dan koop je pas een nieuwe
MVG Hakky[/quote]
n ik weer het heet pingel/klopsensor Groetjes hakky

robbertgeschiere (0), 14 jaar geleden

Dank je Hakky, ik zal er eens naar kijken. Heb een andere manier gevonden waardoor het niet meer is voorgekomen, de kou is er nog steeds dus denk toch dat het met startonderbreker te maken heeft, als volgt: ik draai de sleutel om in het contact, wacht even en na 1 minuut start ik hem....geen probleem meer gehad sinds ik deze methode hanteer....apart he.

Groeten Robbert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 460 of stel zelf een nieuwe vraag.