Volvo C70: Portiervergrendeling li achter opent enige seconden na vergrende

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 l

De Volvo is de V70 XC Ocean Race. Plosteling bleek dat de vergrendeling van het linker achter portier weer open gaat als ik vergrendel. Zowel met de afstandsbediening als met de sleutel. Het knopje springt (hoorbaar) telkens weer terug. Ik krijg de auto dus niet afgesloten. Erg lastig als je in Spoanje zit. Ook gebeurt dit bij de het automatisch vergrendelen als de auto meer dan 8 km/u rijdt. Het knopje vergrendelen gebruiken op het paneel van het portier bestuurder geeft hetzelfde resultaat. Het beweuste portier blijft onafgesloten. Zekeringen gecontroleerd: ok. Ik kan nu nergens alleen heen want de auto is niet geheel afgesloten. Hoe los ik dit op? Kan ik dit euvel zelf verhelpen of moet ik een Volvo garage in Spanje gaan opzoeken?

jhv47

Geplaatst door jhv47 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo C70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

rensk001 (0) PRO, 12 jaar geleden

Linker achterportier van een C70? Lijkt mij onmogelijk.

jhv47 (0), 12 jaar geleden

Inderdaad je hebt gelijk rensk001. Typefoutje; mijn auto is een Volvo XC 70 Ocean Race van 2002. Ik hoop dat je mij nu wel kunt helpen

rensk001 (0) PRO, 12 jaar geleden

Portierslot is defect. Vervangen is de enige oplossing.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo C70 of stel zelf een nieuwe vraag.