Volvo 440: probleem autoalarm

Bouwjaar: 1992

Ik heb vorige week een autoalarm (carpoint art02.600.01 aangeschaft. Ik heb hier 2 vragen over

aan en uit zetten met het kastje gaat alleen binnen een straal van 3 a 4 meter. De antenne zit gewoon onder de moterkap nergens aan bevestigd. Is er een mogelijkheid dit signaal te versterken. Een vorig alarm kon ik zelfs vanuit mijn slaapkamerraam aan en uit zettten. U begrijpt dat het nu erg hinderlijk is als je steeds voor de auto moet staat om in en uit te schakelen.


Ik heb een volvo 440 en het alarm op de deuren aangesloten zoals in het boekje aangegeven. Het alarm werkt echter alleen maar op de bestuurdersdeur, alwaar hij ook is aangesloten. Waar zou dit aan kunnen liggen. Op de andere deuren gaat de verlichting (standaardlampje) wel aan, maar treed het alarm niet in werking.

joske75

Geplaatst door joske75 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 440? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

klakke6322 (0) PRO, 19 jaar geleden

Nieuwere alarmen tegewoordig hebben niet meer zo'n grote afstand om met de afstandbediening aan en uit te zetten, dit heeft te maken met extra beveiliging, Stel je voor je loopt een straat verder en bedient per ongeluk het knopje.
Als het alarm alleen op de bestuurdesportier werkt zijn de massadraden van de 4 portieren gescheiden.
Je zult dan met diodes op alle 4 de draden aan moeten sluiten.
Of aansluiten waar de 4 allemaal bijeenkomen bv binnenverlichting

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.